Fenomenul frumoasei proaste adormite

A fost odată ca-n povești,
a fost ca niciodat’
din neamuri mari
și legături de ”blat”,
o preafrumoasă proastă.
De era una la părinți- nu știu, de una îs sigură- era proastă cam în toate celea. Ținută… deh- mărog, avea, natura a înzestrat-o cu dărnicie. Mintea ei, fiind o substanță organică cu o densitate mai ușoară, uneori migrează în corpul ei și deseori se oprește în partea dorsală, ceva mai jos de talie.
Părinții iubăreți din fire, au înțolit-o, au înzestrat-o, au pupat-o și-au trimis-o la un concurs de frumusețe trupească și cică, sufletească… tot.
Pentru trup locul de frunte tat-su demult l-o cumpărat, ei’ da „sufletul” îi doar pentru replică.
Și uite Proasta (am scris cu majusculă, să nu se supere) a venit, a văzut și a învins.
Luptă dreaptă la noi în țară totdeauna s-a făcut. Ei și ce dacă nu știe româna, da’ la noi șeful statului cel de mai ‘laltăieri tot nu știe, ei și ce, el o țară o condus-o tocmai… mai mulți ani, da’ de parlament nici nu mai vorbesc.
Ei nu știe româna, nu știe, da’ ar să fie stomatolog, că tata o zis că ”o fi chip de înțăles”, da’ acolo româna nu-ți trebuie. Acolo ai nevoie numai să poți număra câți dinți are omul. Dacă are pre mulți- îi scoți și omul te ”răsplătește” regește.
Evident că Proasta a câștigat concursul și acum îi plecată să ne reprezinte țara într-un concurs internațional. Și acolo de română nu-i nevoie. Fiind dotată ”mult” la capitolul ”inteligență”, dânsa nu că a învățat limba engleză- limbă care este utilizată la toate concursurile internaționale, Proasta a mers și mai departe- a inventat o limbă care nu se vorbește și nici nu s-a vorbit niciodată pe pământ.
După afirmațiile ei, chipurile ea vorbește în engleză… De s-ar scula Shakespeare, ar trăsni-o!
Da poate mititica îi adormită și nu știe ce-i cu dânsa. Trebuie trezită și cu pupatul unui prinț nu faci nimica, aici e nevoie de-o coadă de mătură…

Prostii, proști și prostuțe au fost, există și vor fi. Dacă nu vrei și tu să te nimerești printre ei, ascultă-ți inima, iubește-ți aproapele și ai grijă ca mintea să-ți predomine în extremitatea superioară a corpului!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu